Hem. HelandeRUM. Nyheter. Kurser/Workshops. Konst på internet. Kontakta mig. HelandeRUM
Hem Copyright ©   HelandeRUM.se    paulaanneli.stromberg@gmail.com    WebDesign
Min Vision och Dröm
Paula Strömberg
Min Vision och Dröm

HelandeRum är en vision jag haft sedan barnsben,jag har alltid varit intresserad av konst, hälsa,religion och andlighet.  Men inte vetat hur jag ska utforma visionen till en helhet och verklighetJag har sökt mig själv på många olika sätt under årens lopp.En period av mitt liv var jag extra nyfiken i sökande efter sanningen som också gav mig möjlighet att måla intuitiva bilder dvs.sådana bilder som kommer fram utan konstruktioner eller förebilder,som bara dyker upp i den stunden när handen som håller i penseln,med färgen, arbetar aotomatiskt med olika former och färgkombinationer, till fantastiska bilder och mönster,direkt från det undermedvetna.Dessa bilder har jag bevarat och mycket sparsamt visat upp för allmänheten, bara en och annan bild under 23år.Under alla år har bilderna pockat på uppmärksamhet.Jag har undrat så på vad jag ska göra med mina konstverk!  En natt fick jag en dröm! Du ska göra en installation som ska heta HelandeRum med 7 av bilderna.Det ska finnas pallar att sitta på och filtar att svepa om sig med,och vacker musik till, för att stimulera hörselsinnet.Jag såg en bild på detta, exakt hur den ska byggas. Bilderna ska stå i en cirkel så att de bildar ett rum,man sitter inne i cirkeln och får en inre upplevelse av frid och lugn, går in i sig ,helar sig,upplever kärleken i sitt hjärta,kärlek till självet. Vi glömmer bort oss själva för vi är så upptagna av att tillfredställa alla andra i vår omgvning.Vi måste älska oss själva för att kunna älska fullt ut!
MIN VISION och DRÖM ÄR HÄR OCH NU!

Nu har jag tillverkat HelandeRum för att erbjuda alla som  vill  få en upplevelse och som söker sig själva. Jag står till förfogande så långt det är möjligt.
Allt är flyttbart och kan installeras på sjukhus,företag,bibliotek, museum, mässor eller privata föreställningar kortare eller längre tid. Jag är öppen för alla!
Jag är öppen för att samarbeta med andra som känner en liknande mission inom sig!
Jag kan tänka mig att samverka tillsammans med organisationer och föreningar mm.
Jag kan hålla kurser och föredrag.
Jag är intresserad av forskning, vidareutveckling av hälsa och kultur.